Gå til hovedindhold

Aabenraa Kommune logo

Erhvervsgrunde til salg

Aabenraa kommune har over 59.000 indbyggere, og er med sine 940 km2 landets 9. største kommune. Derfor kan vi også tilbyde en række attraktive erhvervsarealer i store dele af kommunen. Tag et kig her på siden, og bliv inspireret - Klik dig frem på kortet og få et hurtigt overblik over de forskellige erhvervsarealer. For mere information om de forskellige steder kan du læse via menuen til højre. Du har også mulighed for at tilmelde dig ”abonnér” funktionen – så får du automatisk besked, når der tilføjes nyt på siden.

Indhold

  Klik i kortet for at se oplysninger om erhvervsområdet

  Aabenraa Kommune har en central beliggenhed ved porten til Europa, midt i Sønderjylland og tæt på trekantsområdet. God infrastruktur med E45 og jernbanen løbende tværs gennem hele kommunen samt en velfungerende erhvervshavn.

  Aabenraa Kommune er en erhvervsvenlig kommune som har vilje til virksomhed. De største brancher er transport og logistik, fødevarer, byggeri og anlæg. 

  Sygehusvæsenet i Aabenraa er udbygget med et akutsygehus og et psykiatrisygehus med i alt 2000 arbejdspladser.
  Det betyder naturligvis, at du finder mange nye job- og karrieremuligheder i denne sektor i Aabenraa.

  En kombination af særlige kompetenceområder indenfor logistik og transport i og omkring Padborg, samt i resten af Aabenraa Kommune er samlet i GateDenmark. De mange motorvejsnære erhvervsarealer med store virksomheder, med adgang for modulvogntog og to Østersøhavne gør Aabenraa Kommune til et attraktivt sted at placere sin virksomhed.

  Motorvejs til- og frakørsel 70a og 70b kan bl.a. kan rumme trafik med modulvogntog, så virksomheder i området kan drage nytte af den store lasteevne. To modulvogntog kan erstatte tre almindelige lastbiler og udover at gavne miljøet og trafiksikkerheden, så øger det også vognmandens effektivitet.
  I er velkommen til at kontakte Ellen Kankelborg, tlf.: 7376 7010 - eka@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af salgsmateriale m.v.