Gå til hovedindhold

Tilflytter-kit til virksomheder

Ønsker du eller din virksomhed at ansætte en potentiel medarbejder, eller har du eller din virksomhed ansat en ny medarbejder eller tilflytter, ønsker Aabenraa Kommune at understøtte, at din medarbejder falder godt til. Vi tilbyder derfor en velkomstpakke, som du med fordel kan orientere din nye medarbejder om.

Indhold

   Velkomstpakken indeholder:

  - Personlig betjening af bosætningsteamet, hvis du eller din medarbejder har spørgsmål vedrørende tilflytningen eller aktiviteter i kommune. Det kan være alt fra oprettelse af MitID til kultur- og fritidsaktiviteter. 

  Ny i by-netværket, hvor tilflytterne mødes på kryds og tværs. I netværket lærer tilflytterne andre tilflyttere, men også kommunen og dens kultur- og fritidsaktiviteter bedre at kende.

  - Vejledning til jobsøgning gennem Partnerjob-match-ordningen til den medfølgende ægtefælle, hvis man bor i Aabenraa Kommune. Dette er et samarbejde med Business Aabenraa, Jobcentret og Bosætningsteamet.

  - Henvisning til Infocenter Padborg, som er et servicetilbud af Region Sønderjylland-Schleswig til grænsependlere, virksomheder og andre. Regionskontoret vejleder alle, som vil arbejde på den anden side af grænsen eller vil bosætte sig der. 

  Har spørgsmål til, hvordan du kan bruge tilflytter-kittet til din virksomhed, eller hvis din nye medarbejder har brug for hjælp i forbindelse med flytningen til Aabenraa Kommune, er du velkommen til at kontakte Bosætningsteamet Ruth Faber og Julia Schatte på tilflytter@aabenraa.dk.