Gå til hovedindhold

logo
Erhvervsarealer
Gate Denmark
Padborg Park

Padborg Nord - vest for motorvejen

Attraktivt erhvervsareal til salg. Arealet må anvendes til erhvervsformål i miljøklasse 3 - 5 i form af transportvirksomheder, transportrelaterede produktions-, speditions- og servicevirksomheder, herunder lager-, engros-, værksteds- og håndværksvirksomheder. Med et erhvervsareal i Padborg Transportcenter får du hurtig adgang til Europa – og Europa får hurtig adgang til dig.

Indhold

  Klik på en grund markeret med blå for at se arealnr.

  Mere end 4.000 lastbiler passerer dagligt Padborg, og Gate Denmark er et naturligt stoppested for alt gods, da Nordens største og mest professionelle kapacitet inden for transport og distribution er samlet i Padborg Transportcenter. Herfra er der daglig afgang til mere end 1.000 forskellige destinationer. Læs mere om Padborg Transportcenter.

  Aabenraa Kommune etablerer, i samarbejde med Vejdirektoratet, en bro over motorvejen ind til det nye erhvervsområde. Klik her for at læse mere om motorvejsbroen.

  Arealnr. Samlet areal m²  Min. pris ekskl. kloaktilslutningsbidrag

  Planlægning 

  B1c   ca. 173.000    125,00 kr./m² + moms Se lokalplanen

   

  Alle priserne tillægges moms. Ud over salgsprisen betaler køber handelsomkostninger, tilslutningsbidrag til kloak, varme, el og vandforsyning i henhold til vedtægter/takstblade mv. samt udgifter til landinspektør.

  Tilslutningsbidrag til offentlig kloaknet er 59.746 kr. + moms pr. påbegyndt 800 m² grundareal. 

  For tilslutningsbidrag til vand, el og varme se oplysninger i yderligere informationer her på siden.

  Læs mere i de generelle salgsbetingelser.

  I er velkommen til at kontakte Ellen Kankelborg, tlf.: 7376 7010 - eka@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af salgsmateriale m.v.