Gå til hovedindhold

Aabenraa kommune udbyder løbende storparceller til salg.

Hvis du eller din virksomhed er på udkig efter en storparcel, så tag et kig her på siden, og bliv inspireret til at bygge nyt. Klik dig frem på kortet og få et hurtigt overblik over de forskellige grunde. For mere information om de forskellige steder kan du læse nederst på siden. Du har også mulighed for at tilmelde dig ”abonnér” funktionen – så får du automatisk besked, når der tilføjes nyt på siden.

Indhold

  Klik i kortet for at se oplysninger om storparcelområdet

  Aabenraa Byråd har vedtaget nye generelle salgsbetingelser for salg af kommunens erhvervsgrunde og storparceller, gældende fra den 10. juni 2024, hvorfor alle kommunens erhvervsarealer og storparceller skal genudbydes til salg med de nye salgsbetingelser.

  De væsentligste ændringer i de nye generelle salgsbetingelser for salg af erhvervsjord og storparceller er bl.a., at det nu bliver tilladt for virksomhederne at videresælge et areal i ubebygget stand samt at kommunen nu har lempet kravet til bebyggelsesprocent ved opførelse af kritisk infrastruktur indenfor transportbranchen.

  Der er frist for afgivelse af købstilbud tirsdag den 25. juni 2024 kl. 12.00. Indkomne købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb. Der gøres opmærksom på, at tilbudsgiver ikke er afskåret fra at afgive et højere købstilbud end den fastsatte mindstepris. Der gøres tillige opmærksom på, at Aabenraa Kommune ikke er forpligtet til at sælge til den udbudte pris, men forbeholder sig ret til at forkaste alle.

  For oplysninger om udbudsmateriale på storparceller bedes du kontakte Tom Skellgaard på tskel@aabenraa.dk eller tlf. 7376 6041

  Storparceller til salg

  Storparcel i Stubbæk til salg

  Stubbæk ligger ca. 6 km syd for Aabenraa. Stubbæk er et aktivt landsbysamfund med landlig idyl, sammenhold og et godt foreningsliv med gode idrætsfaciliteter. Der er skole, børneinstitutioner, idrætshal og forsamlingshus i byen.

  Storparcel i Varnæs til salg

  Bovrup og Varnæs er to mindre landsbyer der er beliggende tæt på hinanden og med i alt ca. 968 indbyggere. Der er mindre erhvervsområder i begge byer forbeholdt lettere erhverv, håndværk og service.