Gå til hovedindhold

Parcelhusgrunde til salg

Har du allerede dit drømmehus i hovedet – så hjælper vi dig med at finde din drømmegrund. På kortet herunder har du mulighed for at se, hvor Aabenraa kommune har parcelhusgrunde til salg. Klik dig frem på kortet og få et hurtigt overblik over de forskellige grunde. For mere information om de forskellige steder kan du læse via menuen til højre. Du har også mulighed for at tilmelde dig ”abonnér” funktionen – så får du automatisk besked, når der tilføjes nyt på siden.

Indhold

  Klik i kortet for at se oplysninger om parcelhusområdet

  Ønsker du at bo i byen med naturen i din baghave, tæt på sygehusene med kort afstand til motorvejen, eller måske i en aktiv og familievenlig landsby ?

  Så har du alle muligheder i Aabenraa Kommune. 

  Aabenraa Kommune har en central beliggenhed midt i Sønderjylland, tæt på trekantsområdet og grænsen til Tyskland. Der er en god og velfungerede infrastruktur med E45 løbende tværs gennem hele kommunen.

  Aabenraa Kommune har en naturskøn beliggenhed ved de tre fjorde: Aabenraa Fjord, Genner Bugt og Flensborg Fjord. Kommunen er beliggende midt i smuk natur med masser af grønne områder, bakket landskaber, store skove og grønne kiler. 

  Aabenraa er en kommune i vækst. Byerne er udvikles og fremtidssikres. Alt sammen for at de kan udvikle sig som en vækst- og værdiskabende faktor i regionen, som et naturligt centrum i Sønderjylland. Læs mere om Fremtidens Aabenraa og øvrige udviklingsplaner i kommunen.

  Over hele kommunen er der masser af uddannelses-, aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Aabenraa Kommune har meget at byde på og er et attraktivt sted for både bosættere og virksomheder.

  Kommunen udarbejder købsaftale og sørger for den digitale tinglysning, når hele købesummen er betalt.

  Du har mulighed for at reservere en parcelhusgrund. Reservationen er tidsbegrænset til 1 måned ad gangen, og reservationen kan forlænges 3 gange. Reservationen bortfalder af sig selv, såfremt kommunen ikke har modtaget en ny begæring om reservation inden udløbet af måneden. Kommer der en henvendelse fra en køber på en reserveret grund, får pågældende, der har reserveret grunden, 8 hverdage til at beslutte sig i.

  Grunde i nye udstykninger kan først reserveres efter endt udbud.