Gå til hovedindhold

Kollund

Kollund er en hyggelig lille by med 3 km til den dansk-tyske grænse i Kruså. Her finder du både fjord, skov og strand i umiddelbar nærhed. Der er skole og daginstitutioner i byen. Der er fine stiforbindelser til Kruså, hvor du b.la. finder skole- og et væld af idrætsaktiviteter samt fine indkøbsmuligheder.

Indhold

  Klik på en grund markeret med gult for at se husnummer, størrelse og pris.

  Beliggenhed: Grundstørrelse i m²: Pris inkl. moms Lokalplan:

  Midtkobbel 49

  833

  390.000 kr.

  Lokalplan

  Midtkobbel 51

  947

  445.000 kr.

  Lokalplan

  Midtkobbel 55

  946

  445.000 kr.

  Lokalplan

  Midtkobbel 95

  732 

  330.175 kr.

  Lokalplan

  Kollund by har et engageret foreningsliv, som bringer de stedbundne kvaliteter i spil med aktiviteter på vandet, med nye stier og aktiviteter i den omkringliggende natur. Kollund er et aktivt og attraktivt lokalsamfund og er kåret til Årets Landsby 2023.

  Området afgrænses mod vest af Kobbermøllevej og mod nord af Gl. Kirkevej. Området grænser op til de eksisterende boligområder ved Kildekobbel og Kalveknækket. Områdets friareal grænser op til Kollund Skoles idrætsanlæg. Se mere om, hvordan det er at bo i Kollund

  I grundprisen er indregnet en overkørsel på en bredde af 5 meter. På grunden ved Midtkobbel er der kun en rabat på 0,5 meter inkl. kantsten. Derfor lægges der alene en asfaltrampe ved overkørslen.

  Kommunen har betalt et byggemodningsbidrag til tilslutningsafgift til Kollund Vandværk:

  • Midtkobbel:      13.500,00 kr. inkl. moms

  Beløbet opkræves samtidig med købesummen. Udover grundprisen skal køber betale for tilslutningsbidrag til kloak, varme og el i henhold til forsyningsværkernes takster. Se oplysninger herom under YDERLIGERE INFORMATIONER her på siden.

  Læs mere om generelle salgsbetingelser.

  I er velkommen til at kontakte Jeanett Fabricius Hartig, tlf.: 7376 7215 - jfh@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af måleblad m.v.