Gå til hovedindhold

Rødekro

Rødekro har skole, børnehaver, bibliotek, plejehjem, svømmehal og større idrætsanlæg og hal samt et større udbud af butikker. Der er togstation, og byen er beliggende tæt på motorvej E45 og det nye Sygehus Sønderjylland. I Rødekro findes et bredt og varieret, familievenligt boligudbud. Her er hyggelige rækkehuse, almene familieboliger osv.

Indhold

    Klik på en grund markeret med gult for at se husnummer, størrelse og pris.

    Beliggenhed: Grundstørrelse i m²: Pris inkl. moms Lokalplan:

    Vesterallé 3

    1.032

    339.000 kr.

    Lokalplan

    Vesterallé 5

    992

    329.000

    Lokalplan

    Vesterallé er beliggende vest for Løkkegårdsvej i Rødekro tæt på skov. Rødekro og omegn har et aktivt foreningsliv - blandt andet inden for cykling, ridning og spejder. Her findes en svæveflyklub og en vandski- og wakeboardklub, der holder til i én af de mange nedlagte grusgrave, som er omdannet til flotte søer, der omgiver Rødekro. Se mere om, hvordan der er at bo i Rødekro.

    Vesterallé har kommunen stået i forskud med tilslutningsafgifter, som opkræves samtidig med grundprisen på overtagelsesdagen:

    • Kloak:         35.000 kr. inkl. moms
    • Vand:          25.000 kr. inkl. moms
    • Varme:        60.777 kr. inkl. moms

    Udover betaler køber tilslutningsbidrag til el til Syd Energi, som opkræves af forsyningsværket. Se oplysninger herom under YDERLIGERE INFORMATIONER her på siden.

    I grundprisen er indregnet en 5 meter bred overkørsel til hver grund. I den side hvor der er grøfter, ligger placeringen af overkørslen fast.

    Læs mere om generelle salgsbetingelser.

    I er velkommen til at kontakte  Jeanett Fabricius Hartig, tlf.: 7376 7215 - jfh@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af måleblad m.v.