Gå til hovedindhold

Felsted/Tumbøl

Felsted er en landsby, hvor din familie kan få en tryg hverdag – og hvor der er tæt til skole og fritidsaktiviteter. Der er både dansk og tysk børnehave og skole. Felsted er fyldt med engagerede mennesker, der har lyst til at involvere sig i byens fortsatte positive udvikling.

Indhold

  Klik på en grund markeret med gult for at se husnummer, størrelse og pris.

  Beliggenhed Grundstørrelse i m²: Pris inkl. moms Lokalplan:

  Abildkær 2

  1.053

  345.000 kr.

  Lokalplan

  Abildkær 6

  985

  345.000 kr.

  Lokalplan

  Abildkær beliggende i Felsted ligger direkte ud til et grønt område syd for Møgelmosevej. Mod vest grænser området op til Ellekær. Der er skole, daginstitutioner og dagligvarehandel i byen.
  I grundprisen på grundene ved Abildkær er indregnet en 5 meter bred overkørsel.
  Udover grundprisen skal køber betale for tilslutningsbidrag til kloak, vand, varme og el i henhold til forsyningsværkernes takster. Se oplysninger herom under YDERLIGERE INFORMATIONER her på siden.

  Beliggenhed Grundstørrelse i m²: Pris inkl. moms Lokalplan:

  Blæsbjergvej 3

  726

  111.600 kr.

  Blæsbjergvej er beliggende i Tumbøl, der ligger ca. 1,5 km. fra Felsted. Køber skal respektere de forsyningsledninger, der evt. er beliggende på arealet.
  Ved køb af denne grund skal der tillægges udgifter til anlæg af overkørsel, som betales af køber.
  Der er betalt tilslutningsbidrag til: kloak til Arwos, el til Syd Energi, vand til Tumbøl vandværk og varme til naturgas. Køber betaler for evt. genåbning/genoprettelse. Køber opfordres til at kontakte forsyningsselskaberne. Find kontaktoplysninger under YDERLIGERE INFORMATIONER her på siden.

  Se mere om, hvordan det er at bo i Felsted.

  Læs mere om generelle salgsbetingelser.

  I er velkommen til at kontakte Jeanett Fabricius Hartig, tlf.: 7376 7215 - jfh@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af måleblad m.v.