logo

Erhvervsgrunde til salg

Aabenraa Kommune har over 59.000 indbyggere og udgør et samlet areal på 940,63 km2, hvilket gør kommunen til landets niende største, arealmæssigt.

Indhold

  Aabenraa Kommune har en central beliggenhed ved porten til Europa, midt i Sønderjylland og tæt på trekantsområdet. God infrastruktur med E45 og jernbanen løbende tværs gennem hele kommunen samt en velfungerende erhvervshavn.

  Aabenraa Kommune er en erhvervsvenlig kommune som har vilje til virksomhed. De største brancher er transport og logistik, fødevarer, byggeri og anlæg. Læs her JydskeVestkystens omtale af, hvordan tilfredse købere sætter stor pris på Erhvervsteam-ordningen: "Særlig service blev afgørende for køb af erhvervsbyggegrund" 

  Sygehusvæsenet i Aabenraa er udbygget med et akutsygehus og et psykiatrisygehus med i alt 2000 arbejdspladser.
  Det betyder naturligvis, at du finder mange nye job- og karrieremuligheder i denne sektor i Aabenraa.

  En kombination af særlige kompetenceområder indenfor logistik og transport i og omkring Padborg, samt i resten af Aabenraa Kommune er samlet i GateDenmark. De mange motorvejsnære erhvervsarealer med store virksomheder, med adgang for modulvogntog og to Østersøhavne gør Aabenraa Kommune til et attraktivt sted at placere sin virksomhed.

  Motorvejs til- og frakørsel 70a og 70b kan bla. kan rumme trafik med modulvogntog, så virksomheder i området kan drage nytte af den store lasteevne. To modulvogntog kan erstatte tre almindelige lastbiler og udover at gavne miljøet og trafiksikkerheden, så øger det også vognmandens effektivitet.
  I er velkommen til at kontakte Ellen Kankelborg, tlf.: 7376 7010 - eka@aabenraa.dk for yderligere oplysninger og rekvirering af salgsmateriale m.v. 

  Få et overblik over Aabenraa Kommunes mange forskellige udstykninger på nedenstående kommunekort eller klik på et område i listen uder Relaterede sider.

  Vis større kort i NetGIS.

  Klik på en symbol for at se tilgængelige arealer.