Gå til hovedindhold

Aabenraa Kommune logo
Pressemeddelelse

Ny fællesleder på Hovslund Børneunivers vil skabe en nærværende hverdag

Allan Jensen tiltræder 1. oktober som ny fællesleder på Hovslund Børneunivers. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder ved den kommunale ungeindsats i Tønder Kommune, og han glæder sig til at blive en del af Hovslund Børneunivers.

31. aug. 2023

Indhold

  Efter tre år som afdelingsleder ved den kommunale ungeindsats i Tønder Kommune vender 42-årige Allan Jensen nu tilbage til Aabenraa Kommune, hvor han tidligere har arbejdet på Kongehøjskolen i Aabenraa. Han skal nemlig være fællesleder på Hovslund Børneunivers, og det er en opgave, han ser frem til.

  - Jeg ville gerne tilbage til at arbejde med børn og unge, og jeg har altid været glad for Aabenraa Kommunes måde at arbejde på. Derfor var det oplagt for mig at søge stillingen, da jeg så, at der manglede en ny fællesleder på Hovslund Børneunivers. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring fra både Kongehøjskolen og Tønder Kommune, og jeg glæder mig også meget til at udfordre mig selv med et bredere arbejdsfelt, da Hovslund Børneunivers jo dækker alt fra dagplejebørn til elever i folkeskolen, siger Allan Jensen, der til dagligt bor med sin kone og parrets to børn i nærheden af Bredebro i Tønder Kommune.

  Allan Jensen ser især frem til at fortsætte de gode takter, der allerede er på Hovslund Børneunivers, hvor han som leder håber at bidrage til en fortsat udvikling.

  - Man kan forvente en leder, som vil Hovslund Børneunivers og som vil være nærværende. Jeg vil have fokus på den fremadrettede udvikling, og jeg glæder mig især til at prøve at arbejde i et børneunivers, hvor der er så stor forskel i børnenes alder. Jeg har fået et godt indtryk af fællesbestyrelsen, forældre og de medarbejdere, jeg har mødt. For mig er samspillet mellem trivsel, læring og udvikling vigtig, og jeg ser frem til fortsat at dyrke netop de tre parametre, siger den nye fællesleder.

  Skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, ser i lighed med Allan Jensen frem til samarbejdet.

  - Elever, forældre og medarbejdere på Hovslund Børneunivers kan se frem til at få en engageret fællesleder, som vil det gode samarbejde, og som har nogle spændende visioner for den fortsatte udvikling af børneuniverset. Jeg glæder mig meget til at lære Allan endnu bedre at kende i arbejdet med Hovslund Børneunivers, og jeg tror, at han passer godt ind i det velfungerende miljø, der er på skolen, siger han.