Gå til hovedindhold

Ritzau

Aabenraa Kommune bliver nummer to i Kommunernes Landsforenings Forebyggelsespris

17. maj 2024
Pressemeddelelse

Aabenraa Kommune fik andenpladsen i Kommunernes Landsforenings Forebyggelsespris for digitalt tilbud til forebyggelse og sundhedsfremme.

Unge har fået en digital indgang til støtte i Aabenraa Kommune

15. maj 2024
Pressemeddelelse

Børn og unge har fået deres egen, digitale indgang til Aabenraa Kommune. ”Din Side – Den digitale indgang for børn og unge i Aabenraa Kommune” kan findes på Aabenraa Kommunes hjemmeside og har til formål at gøre det lettere for børn og unge at kontakte kommunen, hvis de får brug for hjælp, vejledning eller støtte.

Nyt udbud af forpagtningskontrakter for landbrugsjord fremmer biodiversiteten

10. maj 2024
Pressemeddelelse

Aabenraa Kommune har godkendt det kommende udbud af forpagtningskontrakter for landbrugsjord i Aabenraa Kommune. De nuværende forpagtningskontrakter udløber ved udgangen af 2024, og det kommende udbud har i højere grad fokus på at fremme biodiversiteten i Aabenraa Kommune.

Ny undersøgelse af borgernes erfaringer med Jobcenter Aabenraa er overvejende positiv

07. maj 2024
Pressemeddelelse

En ny borgerundersøgelse blandt borgere med tilknytning til jobcenteret giver Aabenraa Kommune indblik i mødet mellem borger og jobcenter, som kan bruges i det videre beskæftigelsesarbejde.

Grønt hovedkontor sikrer lokal entreprenør Klimapris Aabenraa

30. apr. 2024
Pressemeddelelse

Bæredygtige tiltag i et nyt hovedkontor i Rødekro har været med til at sikre, at entreprenørvirksomheden CHR. Johannesen vinder Aabenraa Kommunes klimapris, som i år bliver uddelt for anden gang.

Partner Jobmatch skal få flere til at arbejde og bosætte sig i Aabenraa Kommune

26. apr. 2024
Pressemeddelelse

Aabenraa Kommune lancerer sammen med Business Aabenraa og Jobcenter Aabenraa Partner Jobmatch – et håndholdt koncept, der skal hjælpe kommunens virksomheder med at tiltrække de rette medarbejdere og samtidig få flere familier til at bosætte sig i kommunen.