logo

Nyheder

236 resultater

Aabenraa Kommune fejrer milepæl i byggeriet af innovativ pumpe- og slusestation

18. sep. 2023

Pressemeddelelse

Et afgørende skridt er taget mod at beskytte Aabenraa mod potentiele oversvømmelser, da byggeriet af den kombinerede pumpe- og slusestation ved Mølleåens udløb er nået til et afgørende punkt. Det markeres torsdag 21. september klokken 14.00.

Arbejdsmarkedsudvalget indgår lokal velfærdsaftale for Aabenraa Kommune

14. sep. 2023

Pressemeddelelse

I september sidste år blev Aabenraa Kommune udpeget som velfærdskommune på beskæftigelsesområdet. Efter afslag fra Beskæftigelsesministeriet i august vælger Arbejdsmarkedsudvalget i Aabenraa Kommune at løfte intentionerne og de mange måneders forberedelser ind i en lokal velfærdsaftale med et løfte om at se indad og skabe en...

Johanne og Emil skal repræsentere Aabenraa Kommune til royal fødselsdagsfest

13. sep. 2023

Pressemeddelelse

I lighed med landets andre kommuner har Kongehuset bedt Aabenraa Kommune om at udpege to unge, der bliver inviteret med til H.K.H. Prins Christians 18- års fødselsdag på Christiansborg Slot søndag 15. oktober. De to unge deltagere fra Aabenraa Kommune er Johanne Jürgensen og Emil Baungaard og er valgt af Campuskontaktudvalget.

Aabenraa Kommune vil bruge tilbagegang i DIs undersøgelse om erhvervsvenlighed som et dialogværktøj

07. sep. 2023

Pressemeddelelse

Aabenraa Kommune ser positivt på fremtiden, fordi der er fremgang i flere af fokuspunkterne fra kommunens nye erhvervsstrategi.

Budget 2024: Velfærd, bosætning og ambitiøs grøn udvikling

05. sep. 2023

Pressemeddelelse

Et flertal i byrådet i Aabenraa Kommune har tirsdag 5. september præsenteret budgetforliget Budget 2024, hvor der er fokus på velfærd, bosætning og en ambitiøs grøn udvikling. Budgetforliget er indgået mellem Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, Socialistisk Folkeparti og Jan Køpke Christensen fra...

Ny fællesleder på Hovslund Børneunivers vil skabe en nærværende hverdag

31. aug. 2023

Pressemeddelelse

Allan Jensen tiltræder 1. oktober som ny fællesleder på Hovslund Børneunivers. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder ved den kommunale ungeindsats i Tønder Kommune, og han glæder sig til at blive en del af Hovslund Børneunivers.

Steen vil fortsætte udviklingen af Hellevad Børneunivers

31. aug. 2023

Pressemeddelelse

Fredag 1. september har Steen Christian Knutzen første arbejdsdag som fællesleder på Hellevad Børneunivers. Han ser frem til opgaven og glæder sig til at engagere sig i lokalsamfundet i Hellevad.

Karsten Justesen er Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef

31. aug. 2023

Pressemeddelelse

1. oktober tiltræder Karsten Justesen som ny kultur- og fritidschef i Aabenraa Kommune. Han kommer til Aabenraa Kommune fra et job som direktør i Destination Sønderjylland.