Gå til hovedindhold

Nyheder

292 resultater

Aabenraa Kommune ansætter strategisk forretningsudvikler

27. jun. 2024
Pressemeddelelse

Aabenraa Kommune har ansat en strategisk forretningsudvikler til at opdyrke mulighederne, som følger af nuværende såvel som kommende PtX-anlæg i Aabenraa Kommune.

Gå i Franciska Clausens fodspor

24. jun. 2024
Pressemeddelelse

Bliv klogere på Franciska Clausens liv og virke, når en ny audiowalk lader interesserede gå i kunstnerens fodspor i Aabenraa. Audiowalken, som har premiere 27. juni, er en del af fejringen af 125-året for Franciska Clausens fødsel.

Den gule bus bliver grøn i Aabenraa

21. jun. 2024
Pressemeddelelse

Fra slutningen af juni indsættes nye elbusser på bybus- og regionalruterne i Aabenraa Kommune. Dette fejres til torvedage lørdag 29. juni, hvor man både kan se busserne og få en gratis guidet tur i byen i en af de nye elbusser.

Grænsetrekanten har fokus på den grønne omstilling

20. jun. 2024
Pressemeddelelse

Repræsentanter fra Flensborg by, Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune afholdt torsdag 20. juni møde i Grænsetrekanten, som er et forum hvor de tre parter løbende mødes for at drøfte samarbejde over grænsen og en styrkelse af regionen.

Entreprenør valgt til opførelsen af Kongehøjens Børnehus

17. jun. 2024
Pressemeddelelse

Efter to bedømmelsesmøder står det nu klart, at det bliver Chr. Johannsen A/S, der kommer til at stå for opførelsen af den nye, integrerede daginstitution Kongehøjens Børnehus i Aabenraa. Skala Arkitekter A/S og Sweco Danmark A/S er med som samarbejdspartnere på projektet.

Ankestyrelsen giver afslag på etablering af arealudviklingsselskab mellem Aabenraa Kommune og Realdania By & Byg

04. jun. 2024
Pressemeddelelse

Aabenraa Kommune og Realdania By & Byg har bedt Ankestyrelsen om samtykke til at etablere et arealudviklingsselskab og til at indskyde arealet ved Nørreport i Aabenraa i selskabet uden offentligt udbud. Ankestyrelsen har afslået anmodningen, og de to parter går derfor ikke videre med planer om et arealudviklingsselskab.