Gå til hovedindhold

Nyheder

Aabenraa Kommune logo

Nyheder

277 resultater

Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune går sammen for at hjælpe omplacerede slagteriarbejdere

19. apr. 2024
Pressemeddelelse

På en trist baggrund har Danish Crown tilbudt slagteriarbejdere omplacering til blandt andet Blans i Sønderjylland. Derfor går Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune nu sammen for at sikre en god overgang for tilflyttere.

Afgørelse om skæve boliger i Aabenraa

19. apr. 2024
Pressemeddelelse

Social- og Boligstyrelsen har givet Aabenraa Kommune afslag på ansøgningen om at godkende seks boliger på Kirkepladsen i Aabenraa under mærkningsordningen Skæve Boliger. Ansøgningen er sendt for at søge tilskud om udgifterne til en social vicevært. Social- og Seniorudvalget i Aabenraa Kommune vil drøfte betydningen af afgørel...

Nyt bosted i Aabenraa Kommune indviet

03. apr. 2024
Pressemeddelelse

Et nyt botilbud, målrettet borgere med betydelige psykiske og fysiske udfordringer og omfattende funktionsevne nedsættelse, er blevet indviet i Mejerihaven i Felsted.

Franciska Clausens værker skal pryde nyt museum

20. mar. 2024
Pressemeddelelse

Fonden Franciska Clausens Samlinger og Museum Sønderjylland har underskrevet en aftale, der sikrer, at et nyt museum i Aabenraa får mere end 2.500 værker af Franciska Clausen. Aftalen er betinget af, at der opnås finansiering, byggetilladelse og aftale med entreprenør til nyt museum.

Aabenraa Kommune satser på fremtidens PtX-industri

29. feb. 2024
Pressemeddelelse

Byrådet i Aabenraa Kommune vedtog onsdag et strategisk sats for at udnytte mulighederne i PtX-industrien. Konkret ansættes en Strategic Business Developer, der har fokus på netop denne satsning.

Stadig flere virksomheder i Aabenraa Kommune tager et socialt ansvar

22. feb. 2024
Pressemeddelelse

For sjette år i træk oplever Aabenraa Kommune en stigning i antallet af virksomheder, som får tildelt CSR-mærket Aabenraa. Med hele 117 virksomheder er der nu endnu flere, der påtager sig et socialt ansvar ved eksempelvis at give plads til udsatte borgere.