Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Budget 2024: Velfærd, bosætning og ambitiøs grøn udvikling

Et flertal i byrådet i Aabenraa Kommune har tirsdag 5. september præsenteret budgetforliget Budget 2024, hvor der er fokus på velfærd, bosætning og en ambitiøs grøn udvikling. Budgetforliget er indgået mellem Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, Socialistisk Folkeparti og Jan Køpke Christensen fra...

05. sep. 2023

Indhold

    I dag, tirsdag 5. september, har Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, Socialistisk Folkeparti og Jan Køpke Christensen fra Nye Borgerlige underskrevet budgetforlig på vegne af Aabenraa Kommune.

    Budgetforliget understøtter Aabenraa Kommunes udviklingsstrategi ”Det Gode Liv”, som byrådet vedtog i 2022 og lægger retningen for det gode liv blandt borgere, besøgende og virksomheder i Aabenraa Kommune.

    - Jeg er glad for, at vi endnu engang kan præsentere et budgetforlig, som hviler på et solidt, økonomisk fundament, hvor de økonomiske rammer er på plads. Udmøntningen af vores udviklingsstrategi ”Det Gode Liv” er allerede i gang, og jeg er særligt glad for, at budgetforliget taler ind i netop det, siger borgmester i Aabenraa Kommune, Jan Riber Jakobsen og fortsætter:

    - Velfærd, bosætning og ambitiøs grøn udvikling er overskrifterne i årets budgetforlig, og jeg glæder mig også over, at der i budgetforliget er økonomisk råderum til at sætte nye ting i søen.

    Læs mere om hele indholdet i det vedhæftede budgetforlig eller dyk ned i udvalgte emner i det vedhæftede faktaark.