Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Risiko for oversvømmelse fører til afspærringer i Aabenraa

Aabenraa Kommune har på baggrund af en overhængende risiko for oversvømmelse, men også for at give beredskabet plads til arbejde med sikringsforanstaltninger, valgt at afspærre Skibbroen, Kilen og Mellemvej i Aabenraa.

20. okt. 2023

Indhold

  Den del af Skibbroen, der løber fra Møllemærsk til Rådhusgade, bliver spærret for al indgående trafik. Afspærringen betyder dog ikke, at beboerne ikke kan køre ud, hvis de skulle ønske det. Det er derimod ikke muligt at køre ind på den pågældende del af Skibbroen, så længe afspærringen opretholdes.

  Desuden er både Kilen og Mellemvej i Nordhavnen i Aabenraa spærret for gennemkørsel.

  Afspærringen sker både på grund af en overhængende risiko for oversvømmelse som følge af stormfloden, men også for at give beredskabet plads til at opsætte de nødvendige sikringsforanstaltninger for at holde vandet væk.

  Aabenraa Kommune opfordrer alle bilister og borgere til at finde alternative ruter og følge de opstillede anvisninger og skilte som følge af de midlertidige afspærringer.

  Afspærringerne ventes at blive ophævet i løbet af lørdag, når beredskabet har afsluttet deres arbejde.

  Orienter dig løbende om situationen hos relevante myndigheder som politi, beredskab og DMI, og følg med på Aabenraa Kommunes Facebooskside og hjemmeside, der begge opdateres løbende.