logo

Karsten Justesen er Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef

1. oktober tiltræder Karsten Justesen som ny kultur- og fritidschef i Aabenraa Kommune. Han kommer til Aabenraa Kommune fra et job som direktør i Destination Sønderjylland.

31. aug. 2023

Indhold

  Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef er et ansigt, der kender Aabenraa og allerede har oplevet Aabenraa Kommune som en samarbejdspartner. Som direktør i Destination Sønderjylland har Karsten Justesen stiftet bekendtskab med dele af sit kommende arbejdsområde på kultur- og fritidsområdet.

  - Jobbet tiltaler mig meget, og jeg finder mange af opgaverne spændende. Jeg kender allerede flere af arbejdsfelterne, og selvom jeg ikke kender arbejdet fra kommunens side indgående, så har jeg dog set kommunen udefra gennem mange år, og jeg har på den måde fået gode indtryk, siger Karsten Justesen og fortsætter:

  - Jeg har blandt andet siddet med i styregruppen for Frøslevlejren, lige som Destination Sønderjylland også har været inde over planerne med det nye museum i Aabenraa by. I Destination Sønderjylland har jeg arbejdet på tværs af fire sønderjyske kommuner, men nu glæder jeg mig til at dedikere mig til én kommune, lyder det fra den nye kultur- og fritidschef, der i de seneste 15 år har arbejdet med turisme som primært arbejdsfelt.

  - Jeg har erfaring med at tænke i strategiske linjer, som jeg blandt andet var med til, da vi startede Destination Sønderjylland. Jeg glæder mig helt vildt til at lære endnu mere om jobbet og Aabenraa Kommune og ikke mindst de engagerede medarbejdere i afdelingen, siger Karsten Justesen, der til dagligt bor i Aabenraa med sin kone og parrets datter på 14 år.

  Karsten Justesen tiltræder 1. oktober, og han blev valgt af et enigt ansættelsesudvalg som den endelige kandidat blandt et stærkt ansøgerfelt. Blandt de første arbejdsopgaver ligger arbejdet med en ny svømmehal i Aabenraa, et nyt museum og en fortsat udvikling af Frøslevlejren.

  - Jeg ser frem til samarbejdet med Karsten. Ansøgerfeltet var stærkt, og vi er glade for, at så mange dygtige kandidater søgte stillingen. Karsten kommer med en solid erfaring som leder, og jeg er sikker på, at han kan være med til at fortsætte den gode udvikling, som Aabenraa Kommune er inde i, siger direktør for Børn og Kultur i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen.