Gå til hovedindhold

Aabenraa Kommune som arbejdsplads

Vi er 5.000 medarbejdere – og er klar til at samarbejde med dig.
Vil du være med?

Indhold

  I Aabenraa Kommune er vi ca. 5.000 medarbejdere. Og Aabenraa Kommune er et godt sted at arbejde. I den seneste trivselsmåling siger 90,5 %, at de er tilfredse eller meget tilfredse med deres job.

  Som arbejdsplads tilbyder vi blandt andet:

  • fleksible arbejdstider
  • personligt og fagligt ansvar
  • deltagelse i motionsløb
  • feriefondens sommerhuse som du kan leje til fornuftige priser

  Vi skaber sundhed og læring – både som arbejdsplads og som kommune for de 60.000 borgere, der bor her. Det skal mærkes, at Aabenraa Kommune er et attraktivt sted at bo og arbejde. Derfor er sundhed og læring på dagsordenen i mange sammenhænge i kommunen.

  Hvis du flytter til Aabenraa Kommune i et nyt job, tilbyder vi hjælp fra en af vores bosætningskoordinatorer. De kan bl.a. hjælpe med at finde bolig, børnehave eller byggegrund: Kort sagt alt det, der skal styr på, når man river sig selv og måske sin familie op med rode for at plante sig om.

  Aabenraa Kommune tilbyder også et netværk for tilflyttere, og vi kan hjælpe med at finde et job til din partner.

  I Aabenraa Kommune siger de fleste indbyggere mojn i stedet for hej og farvel. Du skal ikke kunne tale sønderjysk for at arbejde i Aabenraa Kommune. Men sønderjyder kan godt lide, når tilflyttere bruger den karakteristiske hilsen. Det er en måde at anerkende hinanden på, og det bidrager til den generelle trivsel i hverdagen.

  Vi glæder os til at få dig som ny kollega.