Gå til hovedindhold

Job i Aabenraa Kommune

I Aabenraa Kommune er vi cirka 5000 kolleger med så forskellige uddannelser som: Lærer, biolog, sygeplejerske, pædagog, kontorassistent, ingeniør, fysioterapeut, revisor, arkitekt, ergoterapeut, socialrådgiver, ejendomsmægler og bibliotekar. Vil du med på holdet?

Indhold

  Med cirka 5000 ansatte i institutioner og forvaltninger er Aabenraa Kommune den største arbejdsplads i Aabenraa Kommune.

  Så du finder mange karrieremuligheder og forskellige fagområder på de mange kommunale arbejdspladser. Det er for eksempel på skoler, i daginstitutioner og i hele det nære sundhedsvæsen med pleje, omsorg, rehabilitering og forebyggelse.

  Kompetenceklynge på specialområdet

  Der er mange specialinstitutioner for handicappede i Aabenraa Kommune, hvilket betyder, at vi i kraft af vores dygtige medarbejdere har en særlig kompetenceklynge på dette område.

  Karriere i forvaltningen

  I kommunens forvaltninger finder du mange job- og karrieremuligheder. For eksempel inden for økonomi, jura, HR, kommunikation, byplanlægning, sundhedsplanlægning, kulturprojekter og ledelse.

  Som ansat i Aabenraa Kommune vil du opleve fagligt ansvar, gode efteruddannelsesmuligheder og mulighed for fleksible arbejdstider, der tilgodeser familielivet.

  Du kan altid se alle ledige job på Aabenraa Kommunes hjemmeside.

  Et stort fællesskab

  Som medarbejder i Aabenraa Kommune bliver du en del af et stort fællesskab, der kommer til udtryk, når vi holder fælles personalefest eller trækker i kommuneløbetrøjen til diverse motionsløb.