Gå til hovedindhold

Rødekro

Rødekro har alt dét en travl familie efterspørger: Masser af indkøbsmuligheder, gode institutioner og fritidstilbud, trygge parcelhusområder og en perfekt beliggenhed for pendlere - lige ved E45 og med egen jernbanestation.

Indhold

  I Rødekro finder du et bredt og varieret, familievenligt boligudbud. Her er hyggelige rækkehuse, almene familieboliger med luft, lys og masser af grønt omkring. Du finder også helt moderne nybyggerkvarterer og parcelhusområder, der er ældre og mere etablerede.

  Ud over skoler og børneinstitutioner har Rødekro også gode fritidstilbud i kraft af en svømmehal, et sundhedscenter og Rødekro Bibliotek.

  Boligområderne, institutionerne og fritidstilbuddene er bundet godt sammen af et velfungerende stisystem, så du kommer nemt, trygt og sundt rundt til det meste i Rødekro.

  I Rødekro og omegn finder du et aktivt foreningsliv - blandt andet inden for cykling, ridning og spejder. Du finder sågar også en svæveflyklub og en vandski- og wakeboardklub, der holder til i én af de mange nedlagte grusgrave, der omgiver Rødekro.

  Rødekro er også stationsby for Aabenraa og de to byer er blot adskilt af motorvej E45. Der er rigtig gode bybusforbindelser til Aabenraa og akutsygehuset, ligesom der er cykelsti hele vejen til Aabenraa.

  Hvis du vælger folkeskolens tilbud i Rødekro, kommer dine børn til at gå i skole på Hærvejsskolen, der p.t. har adresse på to matrikler i byen. Men i 2017 forventes det nye skolebyggeri, der samler hele skolen på Fladhøj-matriklen, at stå færdigt.

  Dagpleje:

  Find en dagplejer i nærheden
  Der er også private børnepassere i området.

  Integrerede institutioner 0-6 år:

  Skole/SFO:

  Indkøb:

  Et bredt udvalg af dagligvarebutikker, detailhandel og spisesteder.

  Afstande:

  Aabenraa centrum: 7 km

  Ofte stillede spørgsmål

  - Vi bor det helt perfekte sted i forhold til vores behov: Tæt på skov, natur, by og den gode logistik med motorvejen og togstationen. Det er let at komme til Aabenraa - både med bus og cykel. Vi har gode indkøbsmuligheder, en visionær og innovativ skole, gode pasningsmuligheder og mange ildsjæle, der gør en stor indsats for foreningslivet i byen.

  Citat: Heidi Borella