Gå til hovedindhold

Felsted

Felsted er smørhullet mellem Aabenraa, Sønderborg, Gråsten og Flensborg og tæt ved Sønderborgmotorvejen. Her får du en aktiv centerby hvor det gode liv for børnefamilier og ældre er i højsædet.

Indhold

  Du vil opleve en by hvor din familie kan få en tryg hverdag – med rig mulighed for udfoldelse i et bredt foreningsliv. Den lokale Borgerforening er egnens talerør til kommunen og arbejder tæt sammen med egnens foreninger om udvikling, gode initiativer og fornyelse.

  Du og din familie vil møde engagerede mennesker, der har lyst til at involvere sig i byens fortsatte positive udvikling. I finder et rigt udbud af såvel indendørs- og udendørsaktiviteter for både unge og ældre i vore foreninger hvor fællesskabet er i fokus og frivillige ildsjæle er del af vores identitet.

  Felsted er en centerby hvor du finder både dansk og tysk børnehave og skole, en stor købmandsbutik, læge- og tandlægehus. Derudover møder du et lokalt erhvervsliv med service i fokus og et særdeles aktivt kulturhus.

  I disse år arbejdes der med at nytænke udviklingsplanen for Felsted og omegn så vi også i fremtiden er et attraktivt sted at bo. Herunder udvikling af Moselunden hvor ny legeplads og eventområde skal etableres.
  Omkring skole og hal arbejdes der i samarbejde med ”Foreninger på tværs” at nytænke og udvikle området.
  Felsted vækster. 

  Igennem de seneste 40-50 år er Felsted vokset fra 400 til i dag knap 1.083 indbyggere. I denne tid har byen gennemgået en stor forvandling: fra landsby til stationsby og fra stationsby til kommunecenter i den tidligere Lundtoft kommune. I forbindelse med kommunesammenlægningen er byen sidenhen blevet en del af Aabenraa Kommune, som centerby i den østlige del af kommunen.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i Felsted og omegn!

  Dagpleje:

  Find en dagplejer i nærheden
  Der er også private børnepassere i området.


  Integrerede institutioner 0-6 år:

  Børnehaven Bakkehuset
  Waldkindergarten, den tyske skovbørnehave

  Skole/SFO:

  Felsted Centralskole, 0-9 kl.
  Deutsche Privatschule Felstedt, 1-7 kl.

  Indkøb:

  Der er diverse indkøbsmuligheder i Felsted. 

  Afstande:

  • Aabenraa: 12 km
  • Sønderborg: 24 km 
  • Flensborg: 30 km
  • Motorvej: 13 km

  Attraktioner og aktiviteter

  I juni afholdes Tumbøl Ringridning, og i uge 35 afholdes Felsted Ugen & Felsted Revy (Felsted Byfest).