Gå til hovedindhold

logo

Vidste du at...

Aabenraa Kommune vil gerne blive bedre til at informere dig som er aktivt involveret i det frivillige foreningsliv i Aabenraa Kommune om de muligheder og tilbud, som din forening kan drage nytte af. Derfor iværksætter Aabenraa Kommune nu en "Vidste du at..." kampagne, hvor der sættes fokus på målrettet kommunikation.

Indhold

  Rent praktisk indebærer "Vidste du, at..." kampagnen, at vi producerer små korte nyhedstekster og fakta infomationer i et lækkert layout og sender dem ud til kommunens foreninger via forskellige kanaler f.eks. mails, forskellige facebooksider eller som plakater. Håbet er at nå længere ud med aktuelle infomationer, så foreningslivet i højere grad får en finger på pulsen i forhold til de muligheder og tilbud der findes. 

  Alle de nyheder, som er en del af ”Vidste du, at…” kampagnen, bliver løbende lagt ud på denne hjemmeside. Hvis du vælger at abonnere på siden, vil du modtage en mail hver gang der bliver tilføjet en nyhed. Tryk på knappen ”Abonnér” nederst på siden.

  Nyhederne kan også downloades som PDF filer

  Vidste du at...

  Som forening kan du tage kontakt, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvilke tilladelser der er krav om, når du skal afvikle en event, eller hvis du skal i gang med et mindre byggeri.

  Kontakt Katrine Callesen, Landdistriktskoordinator / Frivillighedspilot

  Kultur, Plan & Fritid, Tlf. nr. 20 57 00 21, E-mail kcal@aabenraa.dk

  Læs mere på aabenraabib.dk og send en mail til aabenraabib@aabenraa.dk, vis du ønsker en plads. 

  Din forening kan for eksempel bruge Aktiv Aabenraa til at fortælle den gode historie og reklamere for de tiltag, som finder sted i hallerne? 

  Har du en historie til Aktiv Aabenraas facebookside eller hjemmeside, så kontakt idrætsmedarbejder Maja Lykke Schmidt på malsc@aabenraa.dk

  Besøg fritidsportalen 

  Chrome er den bedste løsning

  Besøg fritidsportalen 

  Chrome er den bedste løsning

  Grejbanken rummer udstyr, der kan bruges til både idrætsevents, kulturelle arrangementer og aktiviteter i naturen. 

  Læs mere på sundskole2025.dk.

  Læs mere på aabenraa.dk

  Klik ind på www.aabenraa.dk/oplev/det-sker/ og se hvad der sker i dit nabolag.

  Brug også siden, når du selv planlægger et arrangement, så du ikke vælger en dato som allerede er "optaget" af andre aktiviteter. 

  Se mere på aabenraa.dk/oplev