Gå til hovedindhold

Det Gode Liv - Udviklingsstrategi 2035

Læs mere om Det Gode Liv - Udviklingsstrategi 2035 i Aabenraa Kommune her.

I Byrådet er vi stolte af alt det, Aabenraa Kommune har at byde på. Vi har øje for de kvaliteter, vi har i vores nærhed i vores byer og lokalsamfund, i vores natur og i vores kultur og grænseegn. Og for de muligheder, der ligger i vores voksende erhvervsliv og uddannelsesmuligheder og ikke mindst i vores ambitiøse grønne omstilling.

Her er det rart at bo og vokse op, og her er det let at uddanne sig og drive virksomhed. Det vil vi i endnu højere grad styrke i de kommende år.

Vores udgangspunkt er, at udvikling ikke er noget, der sker – det er noget, vi skaber. Vi opsøger derfor de muligheder, der udspringer af vores infrastruktur og vores særlige placering som Danmarks port til Europa. Vi vil skabe rammerne og i de kommende år arbejde målrettet for, at vi som et aktivt og sundt fællesskab er en drivkraft for den bæredygtige udvikling.

I Byrådet står vi sammen om at sætte handling bag ord på den fremtid, vi både ønsker og planlægger efter. Derfor har vi formuleret en række ambitioner for kommunens udvikling inden for grøn omstilling og erhvervsudvikling, for læring, uddannelse og aktive fællesskaber. Og ikke mindst for levende landdistrikter og byer i udvikling med øje for både bosætning, turisme og klimatilpasning.

De ambitioner vil vi investere i og arbejde målrettet for at gennemføre, for i Aabenraa Kommune gør vi det, vi siger. Med denne strategi lægger vi derfor retningen for, hvordan vi gennem samarbejde og investeringer skaber Det Gode Liv i Aabenraa
Kommune.

Aabenraa Kommunes Byråd, 2022