Gå til hovedindhold

Erhvervstræf

Erhvervsstrategien er udviklet sammen med og for de lokale virksomheder, og fremadrettet styrkes kontakten mellem erhvervsliv og kommune. Dette sker blandt andet igennem årlige erhvervstræf og løbende dialog i erhvervspaneler.

Indhold

  Tak for et godt erhvervstræf den 13. september

  Erhvervstræffet på Folkehjem den 13. september omhandlede lokal erhvervsvenlighed og tæt samarbejde mellem kommunen og det lokale erhvervsliv. Dansk Industri deltog i aftenen med et oplæg om deres nylige undersøgelse af erhvervsvenligheden i Aabenraa Kommune – og deltog efterfølgende i drøftelsen af erhvervsstrategiens udmøntning i Aabenraa Kommune.

  Derefter afholdt en række lokale erhvervsfremmeaktører workshops for de fremmødte deltagere på erhvervstræffet. Aftenens workshops omfattede Business Aabenraa, Erhvervshus Syddanmark, Destination Sønderjylland, Region Sønderjylland-Schleswig og Det Syddanske EU-kontor. Aabenraa Kommune deltog selv med workshops om erhvervsbetjeningen i Erhvervsteamet og Én indgang for Landbruget. 

  Hvis du ikke kunne deltage i erhvervstræffet eller gerne vil vide mere om erhvervsfremmeaktørerne, som man kan gøre brug af som lokal virksomhed, kan du se en række videoer via dette link.

  Om erhvervstræffene

  Erhvervstræffene afholdes 1-2 gange om året med Aabenraa Kommune som arrangør, og alle lokale erhvervsdrivende er inviteret til at deltage. Formålet med erhvervstræffene er både at informere og involvere det lokale erhvervsliv i arbejdet med kommende erhvervstiltag. Ligeledes får erhvervspanelerne mulighed for at give indspark i debatten til både politikere og andre lokale erhvervsdrivende.