Gå til hovedindhold

Sund karriere i Sønderjylland

I Aabenraa og Sønderjylland finder du masser af spændende job- og karrieremuligheder inden for mange forskellige brancher og fagligheder. Men særligt inden for sundhedssektoren på det nye sygehus.

Indhold

  Der er både et drømmejob til dig og din partner i Aabenraa. Eller i Sønderjylland som er et overskueligt område at pendle i, og som samtidig huser flere store, internationale koncerner og spændende virksomheder.

  2000 sundhedsjob

  I Aabenraa vokser karrieremulighederne i sundhedssektoren eksplosivt i de kommende år. Sygehusvæsnet i Aabenraa udbygges for 1,7 mia. kroner med et nyt akutsygehus og et nyt psykiatrisygehus med i alt 2000 arbejdspladser.

  Det betyder naturligvis, at du finder mange nye job- og karrieremuligheder i denne sektor i Aabenraa i de kommende år. 

  Job i undervisningssektoren

  Du finder også karrieremuligheder i undervisningssektoren i Aabenraa, hvor der findes mange uddannelser, blandt andet alle ungdomsuddannelserne, SOSU-uddannelserne og videregående uddannelser som pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske – sidstnævnte fra 2017. 

  Spændende funktionærjobs

  Aabenraa er historisk set en administrationsby og den dag i dag finder du mange spændende stabs- og funktionærjobs både i det offentlige og i det private. Blandt andet har en stor dansk bank sit hovedsæde i Aabenraa, lige som der er karrieremuligheder i kommunen og Statsforvaltningen.

  Se en lille film om karrieremulighederne i en række spændende virksomheder i Aabenraa Kommune: 

  Gå på opdagelse blandt virksomhederne

  Padborg er med sin umiddelbare nærhed til landegrænsen et naturligt centrum for jobs inden for transport, spedition og logistik.

  Derudover huser kommunen en række mindre og specialiserede virksomheder, som du kan gå på opdagelse i. Blandt andet ved hjælp af linksene i højre side.

  Ofte stillede spørgsmål

  Vores beliggenhed centralt i Sønderjylland, lige ved motorvej E45, betyder at du kan nå næsten 200.000 arbejdspladser inden for en times kørsel fra dit hjem i Aabenraa.