Gå til hovedindhold

Idræt der bevæger dig

Du bliver en del af en aktiv kommune, når du flytter til Aabenraa – vi kan lide at bevæge os og dyrke idræt. Og vi har mange fællesskaber og aktiviteter, hvor du kan være med.

Indhold

  Måske har du allerede hørt om Aabenraa Bjergmarathon, Xtrem Mandehørm, Grænseløbet eller andre motionsevents i vores område? Ellers kommer du i hvert fald til det.

  For vi kan lide at løbe, cykle og bevæge os i Aabenraa Kommune. Den flotte natur indbyder til det, og de mange foreninger er gode til at lave arrangementer med bevægelse i.

  Idrætsfaciliteter med gang i

  Du vil også møde bevægelsen i de mange fritids- og idrætsfaciliteter i kommunen: De mange idrætshaller og svømmehaller.

  Centralt i Aabenraa finder du Arena Aabenraa, der er hjertet i det store campusområde Aktiv Campus Aabenraa, der knytter alle skoler, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner og fritidsanlæg i området sammen. Her kan du både være aktiv og tilskuer til store og små arrangementer og events. Her er haller, svømmehal og en masse andre lokaler, der byder på et hav af muligheder.

  I de fleste byer fra Løjt til Bylderup og Kruså er der faciliteter med gang i. I organisationen Aktiv Aabenraa kan du læse mere om, hvad der foregår i haller og svømmehaller og finde aktiviteten der passer til dig.

  Byrum med bevægelse

  Du vil hurtigt opdage, at det ikke kun er idrætsfaciliteterne og natur i Aabenraa Kommune, der giver lyst til fysisk udfoldelse. Det gør byrummene også. Og vi fortsætter udviklingen i de kommende år ved at have fokus på vores Strandpromenade, Campus Rambla og områdefornyelse både i Aabenraa midtby og i byer og lokalsamfund rundt i kommunen.