Gå til hovedindhold

Ravsted

I Ravsted Sogn har vi altid været gode til at være frivillige. Uden de frivillige har vi ikke kunnet opbygge og opretholde, de gode rammer, som er skabt undervejs. I Ravsted er der dagpleje, dansk og tysk børnehave, samt dansk og tysk skole. Gode fritidstilbud giver mulighed for selv at være aktiv med mange ting.

Indhold

  I Ravsted har mange af indbyggerne valgt at engagere sig i de mange forskellige foreninger, og klubber – ikke kun i Ravsted, men i hele sognet. Der er rigtig mange ildsjæle, der bruger meget fritid på at få, blandt andet idrætsforeningen, jagtforeningen, borgerforeningen, brandværnet, pensionistforeningen, menighedsrådet, forældrebestyrelser, byfest komiteen, forsamlingshuset, lokalhistorisk arkiv til at fungere. Ikke bare at holde disse aktiviteter kørende, men også udvikle dem.

  Ravsted Skole danner sammen med dagplejen, børnehaven og SFO – Ravsted Børneunivers. Det betyder et meget tæt samarbejde med de tre institutioner – og giver en rød tråd i børnenes udvikling indtil 6 klasse. 

  Den tyske skole, er en mindre skole med tysk og dansk som hovedsprog i undervisningen. Skolen tilbyder projektorienteret undervisning og lægger vægt på det gode samarbejde mellem skolen og børnehaven.

  Forsamlingshuset og idrætscentret, med friluftsbadet, er med til give fine rammer for kultur- og fritidslivet i hele Ravsted Sogn.

  Ravsted Sogn er et godt sted at bo, og vi glæder os til at tage imod dig og din familie.

  Har man tiden og overskuddet, så vil man helt sikkert kunne finde en gruppe af dedikerede mennesker, der altid har brug for en hånd, til glæde for mange.

  Dagpleje/Børnehave/Skole/SFO:

  Der er privat børnepasser i området.

  Afstande:

  • Aabenraa: 24 km
  • Flensborg: 37 km
  • Tønder: 23 km
  • Motorvej: 20 km

  Attraktioner og aktiviteter

  Friluftsbad

  Ravsted Kirke

  Ravsted Slagter