Gå til hovedindhold

Hostrupskov

Kan du lide skov og strand? Hostrupskov er placeret på sydsiden af Aabenraa Fjord og var oprindelig et lille fiskeleje. Området har ca. 300 husstande - både ældre og helt topmoderne huse, primært i de nyere udstykninger. Mod nord finder du stranden, som starter ved det nu nedlagte Enstedværk og følger fjorden mod øst, som her byder på en landets smukkeste udsigter.

Indhold

  I Hostrupskov omfavner naturen dig med betagende udsigter over fjorden og andre naturskønne områder. Mange af vores huse ligger med en enestående fjordudsigt, og i sydlige retning åbner skoven sig, og Fuglsangstien bliver flittigt benyttet af børn på cykelture til skolen i Stubbæk.

  I den sydøstlige del af Hostrupskov gemmer den smukke Agsø sig i skovens kant. Dette område inviterer til skønne gåture og forbinder os med naturens skønhed, som vi sætter stor pris på.

  Hostrupskov byder ikke kun på naturoplevelser, men også på praktiske faciliteter. Inden for en radius af 5 km finder du alt, hvad du behøver i Aabenraa. Tag bussen, hop på cyklen eller nyd en afslappende køretur dertil. Nogle foretrækker endda en frisk gåtur og nyder samtidig det naturskønne område.

  Hostrupskov er en del af Stubbæk Skoles skoledistrikt, og blot cirka 3 kilometer væk ligger Stubbæk med sin integrerede institution for børn fra 0-6 år, SFO samt fremragende idrætsfaciliteter. Dette gør vores område til det ideelle sted at bo, hvor natur, bekvemmeligheder og skoleliv smelter sammen i en perfekt harmoni. Velkommen til Hostrupskov – dit naturskønne hjem!

  Dagpleje:

  Find nærmeste dagplejer i området
  Der er også private børnepassere i området.

  Integreret institution 0-6 år:

  Stubbæk Børnehus (0-6 år) 

  Skole/SFO:

  Stubbæk Skole

  Afstande:

  • Aabenraa: 5 km
  • Rødekro Station: 12 km
  • Tinglev Station: 19 km
  • Motorvej: 10 km

  Ofte stillede spørgsmål

  - Da vi var på udkig efter et sted at bo, var valget ikke svært. Som tidligere sejler måtte vi have vand i nærheden. Derudover diskuterede vi også, om vi på et tidspunkt skulle have et sommerhus. Det bedste for os er, at vi føler, at vi har fået alle ønsker opfyldt, nemlig en god bolig i et sommerhus lignende område, ikke langt fra vandet og det nyder vi hver dag. Så det bedste for os ved at bo i Hostrupskov er naturoplevelserne lige ved dørtrinnet.

  Citat: Lars Bo Pedersen