Gå til hovedindhold

Aabenraa Kommune logo

Tandpleje

Velkommen til Tandplejen i Aabenraa Kommune

Indhold

  Indkaldelse

  Tandplejen indkalder via SMS, og i modtager indkaldelsen ca. 14 dage før tiden. Hvis tiden ikke passer, skal i ringe 7376 8256 og få en ny tid.

  Husk at informere tandplejen, hvis i får nyt mobilnummer

  Vi vil gerne opfordre Jer til at ændre eller aflyse Jeres tid, hvis I er forhindret, i god tid. Vi oplever desværre mange udeblivelser og sene afbud, hvor vi ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden. Som følge heraf risikerer man at opleve længere ventetid på at få en ny tid, som passer.

  Der er forskel på, hvor ofte man har behov for at gå til tandlægen. Derfor indkaldes børn og unge individuelt, og nogle vil blive indkaldt oftere end andre.

  Transport

  Transport til og fra klinikken er forældrenes ansvar, og der ydes ikke befordringsgodtgørelse. For at mindske forældrenes kørsel til tandklinikken er der mulighed for, at søskende kan få sammenhængende tider.

  Samtykke

  Indtil barnet fylder 15 år, skal tandplejen ifølge loven indhente informeret samtykke til undersøgelse og behandling fra forældre. Det betyder, at forældre aktivt skal sige "ja" til en given behandling. Derfor er det nødvendigt, at en af forældrene ledsager barnet til klinikken.

  Akut tandpleje

  Har du akut brug for tandpleje uden for tandplejens åbningstider, kan du kontakte Region Syddanmarks tandlægevagt på 9944 0809