Gå til hovedindhold

Campusbyen Aabenraa

Campusbyen Aabenraa er et samarbejde mellem uddannelserne i byen og Aabenraa Kommune, som skal styrke Aabenraa som studieby.

Indhold

  Campusbyen Aabenraa skal styrke samarbejdet på tværs af uddannelserne og på tværs af de studerende. Samarbejdet foregår i Campus Kontaktudvalget og i CampusRåd Aabenraa.

  Der er fokus på at styrke det sociale og netværksmæssige samarbejde på tværs af uddannelserne og fokus på at inddrage de unge og studerende i byens events og byens fysiske udvikling.  

  Campus Kontaktudvalget består af ledelsesrepræsentanter fra alle ungdoms- og videregående uddannelser i Aabenraa, Ung Aabenraa, Kongehøjskolen, Højskolen Østersøen, Bibliotekerne i Aabenraa, Arena Aabenraa, Business Aabenraa, Aabenraa Kommune og formandskabet i CampusRåd Aabenraa.

  Campus Kontaktudvalget skal;

  • sikre, at Aabenraas profil styrkes som en levende uddannelsesby med et attraktivt studiemiljø
  • styrke sammenhængskraft, brobygning og synergiudvikling mellem uddannelserne og studiemiljøerne i Aabenraa
  • sikre en sammenhæng mellem den fysiske indsats og den sociale og netværksorienterede indsats

  CampusRåd Aabenraa består af unge og studerende i alderen 15-25 år. Der sidder 2 repræsentanter fra hvert uddannelsessted i Aabenraa og derudover er der 2 frie pladser til unge, som måske ikke er studerende, men bor i Aabenraa og brænder for at være med til at skabe et attraktivt studiemiljø.

  CampusRåd Aabenraa skal;

  • styrke Aabenraas som studieby og skabe et studiemiljø, som de studerende føler sig tiltrukket af.
  • skabe aktiviteter for studerende, som de studerende selv tager initiativ til og selv er med til at planlægge og gennemføre.

  Følg Campusbyen Aabenraa og CampusRådets aktiviteter på Facebook

  Læs mere om den fysiske udvikling af studiebyen Aabenraa: Fremtidens Aabenraa