Gå til hovedindhold

Teater for voksne og børn

Læs mere om Teater for voksne og børn i Aabenraa Kommune her.

TEATERFORESTILLINGER FOR BØRN OG UNGE

Der bliver arrangeret teaterforestillinger for børn på bibliotekerne, i kulturhuset NygadeHuset samt i foreningen Det Lille Teater.

Alle skoler og daginstitutioner i Aabenraa Kommune har herudover mulighed for selv at invitere teatre til at vise forestillinger. I Teatercentrums Røde Brochure, som udgives hvert år i marts/april, er listet professionelle børneteatres aktuelle repertoire.

Skoler og daginstitutioner kan søge om visning af forestillinger for børn og unge. Visningerne fordeles af et udvalg, hvor både pasnings- og skoleområdet er repræsenteret. Alle interesserede kan hvert efterår ansøge om forestillinger til det kommende år. 

TEATERFORESTILLINGER FOR VOKSNE

Hvert år foregår der op mod 60 musik- og teaterarrangementer i Sønderjyllandshallen, H.P. Hanssens Gade 7 i Aabenraa. Der venter medrivende oplevelser i mørket: komedier, tragedier, musik og dans. Her kommer alle typer kompagnier forbi – lige fra Det Kongelige Teater og danske egnsteatre til gæstespil fra udlandet.

Forestillingerne arrangeres dels af Musik & Teaterhuset og dels af teaterforeningen. Deres hjemmesider er opdateret med det aktuelle program.

Teater i Aabenraa er med i samarbejdet, der går på tværs af de sønderjyske kommuner: Tønder, Haderslev, Sønderborg og Aabenraa. Teater i Sønderjylland arrangerer hvert år en række forestillinger for både børn og voksne.

Ligeledes er der mulighed for at opleve teater i det grænseoverskridende samarbejde Region Sønderjylland-Schleswig. Relevante forestillinger kan findes på kulturfokus.dk.