Gå til hovedindhold

Genforeningshaven

Aabenraa Kommune logo

Genforeningshaven

Om vinteren er der skøjtebane og om sommeren er der forskellige aktiviteter som f.eks. at skate, rulle på rulleskøjter, dyrke flere former for boldspil mm.

Vintersæson

I vinterhalvåret omdannes Genforeningshaven til en skøjtebane. I vinterhalvåret 2023/2024 afprøvede kommunen en isfri skøjtebane, på grund af nuværende is-skøjtebanes tilstandsvurdering og energimæssige belastning.
Der blev efter endt skøjtebanensæson foretaget en brugerundersøgelse af den isfri skøjtebane og indhentet driftsmæssige erfaringer samt opgørelser over skøjtebanens benyttelse de seneste sæsoner den har været i drift.
På denne baggrund blev det besluttet, at skøjtebanen atter skal være i drift som en is-skøjtebane. Hertil vil skøjtebanen fremover være åben fra 1. december til anden søndag i januar.

 

Der arbejdes på at finde løsninger for nuværende anlæg ift. at kunne have en is-skøjtebane i drift for kommende sæson 2024/2025.

Sommersæson

I sommersæsonen er det muligt at lave forskellige former for aktiviteter i Genforeningshaven. Der er rig mulighed for at skate, rulle på rulleskøjter, dyrke flere former for boldspil mm. Mellem træerne er der anlagt petanquebaner til fri afbenyttelse.

Arrangement ved Genforeningshaven

Har du tanker om, at bruge Genforeningshaven til dit arrangement kan du kontakte Aabenraa Kommune, Trafik og Anlæg, på trafik@aabenraa.dk og høre mere om muligheden for dette.

Ofte stillet spørgsmål

Det er muligt at anvende Genforeningshaven til afholdelse af diverse offentlige eller private arrangementer, såsom Teater, Koncerter, Fodbold på storskærm e.l.


Søg tilladelse her

  • Skøjteløb på banen på eget ansvar
  • Ingen sko på skøjtebanen. Brug overtræksposer
  • Affald hører hjemme i skraldespanden. Ikke på isen
  • Alle må bruge skøjtebanen. Vis hensyn.
  • Overtrædelse af ordensreglerne kan medføre bortvisning.
  • Skøjtebanen må på hverdage efter kl. 18.00 anvendes til ishockey
  • Når skøjtebanen præpareres/glattes er det ikke tilladt at være på isen