Gå til hovedindhold

Mød en medarbejder i kommunen

Hvad laver en biolog i Plan, Teknik og Miljø, og hvordan sørger ingeniøren for, at kommunens veje bliver vedligeholdt. Her på siden kan du møde medarbejdere i kommunen, som fortæller om deres funktion og ikke mindst deres daglige arbejdsopgave, så I på den måde kan blive klogere på, hvordan det er at arbejde for Aabenraa Kommune.

Indhold

    Mød biologen Simon Leth fra Plan, Teknik og Miljø, som er vandløbsmedarbejder. Hans arbejdsopgaver består blandt andet i at inspicere kommunens mange vandløb, hvor kontrollere, om landmændene overholder, at der skal være 2 meter dyrkningsfrie bræmmer langs åbne vandløb, søer og vandhuller.  

    Mød Jakob Scholdan, som arbejder som ingeniør i Aabenraa Kommune. Her har han blandt andet ansvaret for kommunens veje, stier og broer, og bruger derfor en del af sin tid på kommunens 1600 kilometer veje. 

    Mød Dorthe Lindahl, som arbejder som bæredygtighedskoordinator i Aabenraa Kommune. Her har hun blandt andet ansvaret for at formidle Aabenraa Kommunes strategi for bæredygtig udvikling frem mod 2025.

    Mød Tine Trane, der arbejder som miljøsagsbehandler i Aabenraa Kommune. Her sidder hun blandt andet med miljøgodkendelser, og er ude på tilsyn i kommunens landbrug. 

    Mød Emma Jensen, der arbejder som anlægsgartner i Aabenraa Kommune. Her har hun en arbejdsdag fyldt med frisk luft, når hun vedligeholder kommunens grønne arealer.