Gå til hovedindhold

Aabenraa Kommune logo

Erhverspaneler

Kommunikationen og dialogen mellem erhvervslivet og kommunen er et vigtigt fokuspunkt, når visionerne i erhvervsstrategien skal realiseres.

Indhold

    Erhvervsstrategien introducerer syv erhvervspaneler, der skal fungere som tema- og branchespecifikke følgegrupper, der repræsenterer forskellige dele af erhvervslivet. Nogle erhvervspaneler eksisterer allerede, og nogle erhvervspaneler er nye. Disse erhvervspaneler er et vigtigt bindeled mellem kommunen og det lokale erhvervsliv, når erhvervsstrategiens visioner skal omsættes til konkret handling.

    Herunder ses erhvervspanelerne:

     

    Erhvervspanelerne hænger sammen med de årlige erhvervstræf: enten kan erhvervspanelerne komme med indspark til erhvervsservice eller erhvervsbetjeningen i forbindelse med erhvervstræffene, eller også kan erhvervspanelerne arbejde videre med konkrete problemstillinger i forlængelse af erhvervstræffene.

    Erhvervspanelerne har netop til opgave at styrke kommunikationen mellem erhvervslivet og kommunen, og resultaterne af erhvervspanelernes arbejde præsenteres løbende af Aabenraa Kommune og samarbejdspartnerne i de forskellige erhvervspaneler.