Gå til hovedindhold

Aabenraa Kommune logo

Udviklingsplan Bolderslev

Aabenraa Kommune gennemførte henover foråret og sommeren 2016 en proces med at skabe en udviklingsplan for Bolderslev. Udviklingsplanen viser indsatsområder for kommunal og lokal udvikling af byen de næste 10-15 år.

Indhold

  Find planen som PDF og som E-book under relateret indhold.

  Udviklingsplanen er vedtaget

  Udviklingsplan Bolderslev blev endeligt politisk vedtaget ved Byrådsmødet den 26. oktober 2016. Du kan læse den endelige "Udviklingsplan B 2016" i menuen i højre side af skærmen.

  Det er vigtigt at sikre langsigtet planlægning for og udvikling af byerne i kommunen. Derfor har byrådet i Aabenraa Kommune i 2015 bevilget midler til udviklingsplaner for følgende byer Løjt Kirkeby, Tinglev, Rødekro og Bolderslev. Udviklingsplanen for Bolderslev er altså en af en række udviklingsplaner.

  Lokale input er vigtige

  Udviklingsplanen for Bolderslev udvikles i samarbejde med lokalsamfundet. De lokale input er en vigtig del af processen. Samarbejdet sker i form af et åbent borgermøde for alle interesserede borgere, virksomheder, foreninger mm. samt ved dannelse af en frivillig arbejdsgruppe.

  Sammen kortlægger vi byens potentialer og udfordringer og udpeger indsatsområder for byens fremtidige udvikling. Et indsatsområde kan for eksempel være at der skal skabes byrum til uformelle mødesteder eller ønske at bedre forbindelser på tværs af togskinner.

  Processen

  Onsdag 13. april 
  kl 17-19      

  Bolderslev Fritidscenter

  Tirsdag 21. juni  
  kl 18-20 

  Bolderslev Fritidscenter Præsentation af udviklingsplan og Årets Landsby event

   

   

   

  Forudgående proces

  Udviklingsplanen for Bolderslev har i 2015 sat rammen for et specialeprojekt på Aalborg universitet. En studerende fra Arkitektur og design var i praktik hos Aabenraa kommune, og brugte i den anledning Bolderslev som case for sit specialeprojekt. I forbindelse med projektet blev der i foråret 2015 afholdt 3 borgerinddragende arrangementer. 

  Workshop 1: Børnenes Bolderslev

  Workshop 2: Det gode familieliv

  Workshop 3: Fremtidens historie